Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Download algemene voorwaarden




Sommige producten die vallen onder 'hygiënische producten' zijn verzegeld zodat de consument nog een laatste blik kan werpen op de verpakking, de foto en de omschrijving op de verpakking. Als de zegel verbroken is valt het 'hygiënische product' niet meer onder herroepingsrecht. Dit is een nieuwe regel volgens de consumentenwet voor hygiënische producten. 

De Algemene Voorwaarden, Privacy beleid en beveiliging.
A. De Algemene Voorwaarden zijn gebaseerd op de Europese Richtlijnen betreffende Consumentenrechten en het Nederlandse Burgerlijk Wetboek, met name rondom regelgeving van de Koop op Afstand.
B. Het Privacy beleid en beveiliging is gebaseerd op de Europese richtlijnen AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).
C. Disclaimer.
---
A.
De Algemene Voorwaarden.
Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer.
KvK: Counseling Angenent
Handelsnaam: Liefdestuin.
Filipijnen 161, 3524 JK Utrecht.
Telefoonnummer: 06-39476302.
E-mailadres: info@liefdestuin.nl.
KvK-nummer: 52163881
BTW-identificatienummer: NL087568500B01.
Bankgegevens: ABN Amro, Utrecht, Counseling Angenent
iBan: NL65ABNA0612021084
Bic: ABNANL2A.
 
Artikel 1 – Het aanbod.
Liefdestuin zal elk product zo volledig mogelijk beschrijven zodat jij als klant een overwogen beslissing kunt maken. Mocht het product, wat betreft omschrijving of foto op de webshop, volstrekt niet lijken dan is er recht op retour. Liefdestuin is niet gebonden aan overduidelijke en voor iedereen begrijpelijke vergissingen.
 
Bij de omschrijving, tijdens het bestelproces of bij het winkelwagentje zal zo volledig mogelijk verteld worden wat de kosten zijn of worden. Denk hierbij aan:
* Productomschrijving
* Prijs inclusief BTW
* Verzendkosten
* Foto van het product
 
Liefdestuin zal, in tegenstelling tot andere erotische webshops, soms de originele verpakking van het product halen als de verpakking porno, naakt of aanstootgevend taalgebruik bevat. Dit geheel ter beoordeling van Liefdestuin.
Zodra een bepaald product verzonden kan worden met brievenbuspost dan zal Liefdestuin dat doen. Dit zal voor jou als klant geen invloed hebben op het herroepingsrecht.
Liefdestuin kan niet garant staan voor de werking van gels, sprays en andere middelen. Deze middelen zijn niet bedoeld als medicijn en zijn dus altijd 'middelen met een gemiddelde werking'. De werking en het effect kunnen dus per persoon verschillen.

Artikel 2 – Herroepingsrecht.
Goed werkende en niet-hygiënische' producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden, met uitzondering van:

  • Hygiënische producten die geopend zijn (gel, oliën, massage oliën, glijmiddelen enz.).
  • Hygiënische producten (vibrator, dildo, penisringen enz.) die gebruikt zijn maar niet bevallen, zonder dat het stuk is.
  • Verpakkingen waarop een garantiezegel zat. Deze producten vallen onder 'de uitsluiting van herroepingsrecht' als de garantiezegel verbroken is. Een verbroken garantiezegel geeft geen recht meer op herroepingsrecht of terugsturen zonder dat het product kapot is.

Artikel 3 – Kosten in geval van herroeping.
In geval van normale herroeping komen de kosten van terugsturen voor rekening van Liefdestuin.
Behalve als het product valt onder de wettelijk 'uitsluiting van herroepingsrecht' (b.v. hygiënische producten zoals vibrators). Hierop zit extra een garantiezegel. Een verbroken garantiezegel geeft geen recht meer op herroepingsrecht of terugsturen.
Het adres voor terugzending van producten is: Counseling Angenent, Filipijnen 161, 3524 JK Utrecht.
 
Artikel 4 – Uitsluiting herroepingsrecht.
Het moge duidelijk zijn dat geopende en/of gebruikte producten niet teruggestuurd kunnen worden. Geopende of gebruikte gels, crèmes en vloeistoffen e.d. kunnen niet teruggestuurd worden.
 
Volgens de wet is het terugsturen van de volgende producten niet toegestaan:
* Speciaal voor de klant gemaakte producten (maatwerk), zoals een gouden of zilveren vibrator e.d.
* Producten van persoonlijke aard (om hygiënische redenen). Denk aan vibrators, dildo’s en penisringen e.d.
Die producten die van persoonlijke aard zijn worden voorzien van een zegeletiket om extra te waarschuwen dat het recht op terugsturen vervalt na het verbreken van de zegel.
 
Artikel 5 – Conformiteit en garantie.
Je hebt als klant altijd recht op wettelijke garantie. Strakke lijnen daarvoor zijn niet te trekken. Soms is het overduidelijk dat een product niet kapot hoort te gaan en soms moet overlegd worden.
Over het algemeen zal Liefdestuin zeer ruimhartig omspringen met de mogelijkheid tot garantie en het kosteloos vervangen van hetzelfde product.
Werkwijze:
- Wanneer naar de beoordeling van de koper een product stuk is dan kan het op kosten van Liefdestuin teruggestuurd worden naar Counseling Angenent, Filipijnen 161, 3524 JK Utrecht.
- Zonder controle van het kapotte product kan er geen vervanging plaatsvinden. In sommige gevallen als het retour zenden van het product niet zinvol is zal een foto van het mankement volstaan, dit ter beoordeling van Liefdestuin.
- Liefdestuin controleert het kapotte product en zal na bevestiging hiervan kosteloos eenzelfde of vergelijkbaar nieuw product versturen, inclusief de portokosten van het eerder opgestuurde kapotte product.
 
Artikel 6 – Levering en uitvoering.
Volgens de wet hoort een levering van het bestelde product met bekwame spoed plaats te vinden maar in ieder geval binnen 30 dagen.
Liefdestuin levert tussen de 2 en 8 dagen. Dit is afhankelijk van voorraad, weekend, bezorgingsdagen van de post en feestdagen. Producten die Liefdestuin uit het buitenland betrekt zullen zoveel mogelijk binnen de termijn van 30 dagen geleverd worden. Je wordt hiervan altijd op de hoogte gehouden.

Discretie.
Je bestelling wordt verzonden in een neutrale verpakking. Liefdestuin wordt niet genoemd. Omdat de naam van de afzender verplicht is zal op het label de afkorting CA staan. CA staat voor Counseling Angenent, het overkoepelende bedrijf.

---

B.
Privacy beleid en beveiliging.
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij d.m.v. cookies:
* Informatie met betrekking tot de pagina’s die je op onze site geraadpleegd hebt, zodat wij kunnen zien of het gemakkelijk navigeren is op onze website voor de klant.
* Alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt tijdens je aankoop zoals naam en adres.
* Je e-mailadres, maar alleen als je dit zelf aan ons doorgeeft.
 
Deze informatie wordt gebruikt om:
* De inhoud van en het navigeren op onze website te verbeteren.
* Om je bestelling naar jou te kunnen opsturen.
* Om je gespaarde korting automatisch te kunnen verwerken.
 
Je informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt nooit doorgegeven aan andere personen, organisaties of voor commerciële doeleinden.
Je persoonlijke gegevens worden in ons bestand opgeslagen en gebruikt om je bestelling te verzenden en om je kortingspercentage bij te houden. Wettelijk mogen we na contact je emailadres gebruiken voor de nieuwsbrief of interne PR doeleinden. Je kunt je te allen tijde hiervoor uitschrijven.

Nieuwsbrief
Als je je hebt aangemeld voor de aanbiedingen/nieuwsbrief dan kun je te allen tijde de toezending van de nieuwsbrief stopzetten door je onderaan de nieuwsbrief af te melden.

Automatische korting
Als je je inschrijft voordat je bestelt dan krijg je een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je je aanmelden voordat je bestelt. Je krijgt er dan elke volgende keer 3% korting bij dat kan oplopen tot maximaal 15% korting. Deze maximale korting behoud je. Omdat we ervan uitgaan dat iedereen wil genieten van korting doen we dit automatisch. Wil je geen korting dan kun je bestellen zonder wachtwoord. 

Aansprakelijkheid
Liefdestuin is niet aansprakelijk voor fysieke schade ontstaan door verkeerd aanwenden van de producten. Lees voor het gebruik de aanwijzingen op de verpakking en/of raadpleeg onze website.

C.
Disclaimer.
Liefdestuin behoud zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan de klanten mededelingen te doen.
 
Liefdestuin spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen.
 
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.


D. Europese Privacyrichtlijnen.

Over ons privacy beleid
Wij verwerken uitsluitend summiere gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en om bestellingen te kunnen versturen. We gaan zorgvuldig om met je informatie en stellen bijvoorbeeld nooit je gegevens voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij uit op welke wijze wij gegevens opslaan en hoe wij gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kun je lezen op welke wijze wij gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware
CCV Shop
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van CCV Shop. NAW-gegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. CCV Shop heeft toegang tot deze gegevens om ons (technische) ondersteuning te kunnen bieden, anders kunnen wij de webshop niet in de lucht houden. Zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. CCV Shop is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten (AVG bewerkersovereenkomst) verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie, een sterk wachtwoordbeleid en beveiligde dataopslag. CCV Shop houdt houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor (persoons)gegevens.

E-mail en mailinglijsten
CCV Shop
Onze website maakt gebruik van CCV Shop die het e-mailverkeer en de nieuwsbrief van onze website afhandelt. Alle bevestigingsmails die u ontvangt van onze website en webformulieren worden verzonden via de servers van CCV Shop. CCV Shop zal je naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Je NAW-persoonsgegevens worden door CCV Shop beveiligd opgeslagen.

Payment processors
CCV Shop
Voor het afhandelen van de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van CCV Shop. Zij verwerkt NAW-gegevens en betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. CCV Shop heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van CCV Shop’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. CCV Shop bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Verzenden en logistiek
PostNL
Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om je pakket bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij NAW-gegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Doel van de gegevensverwerking
Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken je gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Wij gebruiken je gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op jouw verzoek - op een later moment contact met je op te nemen, vragen wij hiervoor expliciet toestemming. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan onze accountant/boekhouder aan onze overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Bewaartermijnen
Wij bewaren je gegevens zolang je cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij je klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met je (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. 

Je rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb je als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt.
Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien.

 

 
 
fd49511a699f205148c45ca613fb5d93.png
 
 
8a4ddd318f2bad8e922db8d4874c6c1f.jpg
 
 
70322d05e93f70c46bef78967c55322f.jpg
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek anoniem te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Dank dat je in onze shop komt kijken!
Op onze homepage staat
Verken.Droom.Ontdek.
Veel korting dit najaar!